Ophold

I samarbejde med Zleep Hotel i kolding tilbyder vi et afslappende ophold i vores hyggelige omgivelser med mulighed for at udforske Kolding by og koldinghus som ligger 5-10 minuters gåafstand fra Restaurant Grønningen, der er også mulighed for en hyggelig tur i Byparken og Kolding legepark som ligger lige uden for vores døre.

1 overnatning med kaffe og kage ved ankomst og 3 retters menu om aftenen og morgenmad. Kr. 550,- pr. person i dobbeltværelse og efterfølgende dage koster Kr. 475,- i dobbeltværelse inkl. 2 retters menu om aftenen og morgenmad, tager man flere dage kan man selv vælge hvilken dag man ønsker 3 retters menuen.
Tillæg for enkeltværelse er Kr. 200,- pr. nat.

Legeparken

Legeparken i Kolding er et rekreativt parkområde for børn og voksne. Legeparken ligger ude på den anden side af hækken til Restaurant Grønningen.

Legeparkens centrum udgør en kunstigt anlagt sø på 5.000 kvm. Her kan man sejle en tur fra april til oktober i en af de 12 robåde eller seks vandcykler. Det er gratis for hele familien! Om vinteren kan man stå på skøjter, når søen er frosset.

Der er utallige legeredskaber; legetårne, rutsjebaner, sandkasse, gynger og vipper. Derudover er der en mooncarbane, hvor man kan køre om kap i mooncars, naturligvis med små scootere til de mindste; en minigolfbane på ni huller (køller og bolde udleveres ved personalehuset); samt to petanquebaner.

Koldinghus

Koldinghus blev bygget midt i 1200-tallet og ombygget til et slot midt i 1500-tallet. I 1808 brændte det og stod længe som en romantisk ruin.

Koldinghus – Jyllands sidste kongeborg – har gennem sin mere end 700-årige eksistens spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie: som grænseværn, som kongelig residens, som sæde for den lokale statsadministration. Efter katastrofebranden i 1808 har slotsruinen tiltrukket sig megen opmærksomhed som malerisk ruin, som inspirationskilde for malere og digtere, og gennem mere end 100 år har ruinen været genstand for restaureringer og gradvis indretning til kulturhistorisk museum og hjemsted for kulturelle aktiviteter.

 

Der er altid et bredt sortiment af romansk og gotisk kirkeskulpturer, ældre dansk billedkunst samt kunsthåndværk. Du kan følge med i udstillingerne på koldinghus.dk.

Geografisk Have

Geografisk Have ligger ca. 4 km fra Restaurant Grønningen

Geografisk Have er åben året rundt. I lavsæsonen er entré gratis, mens der i højsæsonen opkræves et mindre beløb. Du kan se åbningstider og priser på geografiskhave.dk. Der er gratis parkering ved haven. Det er også muligt at tage en bus fra Kolding st. til Geografisk Have. Kolding st. ligger kun en kort fem-minutters gåtur fra Restaurant Grønningen  og Zleep Hotel Kolding.

I Geografisk Have er der blomster, planter, en dyrefold og Kolding Miniby, Der er  gjort lidt mere for børn og barnlige sjæle, da der er også en junglesti samt to legepladser, hvor et par timer sagtens kan bruges.

Trapholt museum

Trapholt museum ligger ca. 4 km fra Restaurant Grønningen

I en smuk park med udsigt over Kolding Fjord ligger Trapholt, et museum for moderne kunst og design.

På museet finder du en skulpturpark med værker af danske samtidskunstnere samt en større Richard Mortensen udstilling. Museet huser desuden Danmarks største samling af mere end 500 stole fra det 20. århundrede.

Trapholt museums åbningstider varierer i løbet af ugen, men museet er åbent stort set året rundt. Priserne afhænger af alder og tid. Læs mere om Trapholt og se præcise åbningstider og entrepriser på trapholt.dk.

WELLNESSOPHOLD

Forkæl jer selv med en wellness oplevelse på Dronning Dorotheas Badstue, roen breder sig i kroppen fra det øjeblik du træder ind af døren, arkitektur og indretning er inspireret af 1500-tallet og skaber en unik atmosfære der indbyder til ro og fordybelse langt væk fra den travle hverdag.

Badstuen har faciliteter som dampbad, sauna, koldtvandsbassin, saltbassin, relaxbassin, duftbassin og udendørs spa og sauna.

Badstuen tilbyder desuden mange forskellige former for behandlinger, vi anbefaler at besøge deres hjemmeside for se de forskellige behandlinger, priserne varierer efter hvilken behandling man ønsker, en 25 minutters behandling koster Kr. 525,- inkl. indgangen til badstuen og ønsker man blot at benytte Badstuen uden behandling koster indgangen Kr. 275,-

Book gerne behandlinger i god tid enten direkte på www.koldingkur.dk eller hos os når I bestiller opholdet.

Book et ophold  hos Restaurant Grønningen  og oplev Kolding